پزشکی و سلامت ( خواص زنجبیل هندى‏ )

زنجبیل هندى‏

هضم‏ كننده غذا، دفع یرقان و اسهال، درد مفاصل .

خوردن آن جهت دفع بلغم ‏هاى چسبیده به دیواره دستگاه گوارش، درمان ریزش بول، كم كردن چربى خون، درمان بعضى از انواع فشار خون .

 4 تا 8 گرم نیم‏ كوب شده آن را در نیم لیتر آب بجوشانید و در طول روز آب آن را بنوشید براى درمان سرماخوردگى ‏هاى سخت، بادشكن، محرك، اشتهاآور، تقویت‏ كننده بدن، مقوى هوش و حافظه و معده، ضد نفخ، گرم‏ كننده، كاهش بادهاى غلیظ معده و روده .

آن را ساییده و با تخم‏ مرغ یا تخم كبوتر نیم‏ پز مخلوط نموده و بخورید جهت بارورى در زنان .

 آن را با خولنجان و مغز پسته بكوبید و بخورید براى تقویت نیروى جنسى .

آن را بسیار نرم بسایید با كمى گلاب مخلوط نموده و در آفتاب بر كمر بمالید و ماساژ دهید براى درمان سستى كمر ناشى از شهوت‏رانى زیاد .

آن را بسیار نرم‏ بسایید و كمى از آن را در چشم بكشید جهت جلوگیرى از آبریزش چشم، رفع شبكورى و لك سفید چشم .

مالیدن پوست آن با سركه جهت تسكین دردها و دفع سموم .

 مضر: دماغ، كلیه، بسیار دیر هضم .

مخزن الادویه- مولف: عقیلى خراسانى- ناشر: شركت باوران تهران.





موضوع: پزشکی و سلامت، برچسب ها: پزشکی و سلامت ( خواص زنجبیل هندى‏ )،
[ چهارشنبه 9 مهر 1393 ] [ 06:10 قبل از ظهر ] [ ابراهیم قربانی نهرخلجی ]
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات